Autó generációk találkozása

Esemény
Kattints a képre, az album eléréséhez!

REKORDKÍSÉRLET

A rendezvényünk fő vonala a Guinness és a Magyar Rekordkísérlet, ami több részből tevődik össze és nagyon komoly kritériumoknak kell vele megfelelni, hogy elérhessük közösen a céljainkat.

I. Magyar Rekord - Minden legyártott Autótípusból egy-egy

Kishazánkban is működik hivatalos Rekord minősítő rendszer aminek a vezetője Gál Gábor, akit a Szeptemberfesztről jól ismerhettek, az Ő segítségével lesz remélhetőleg sikeres a Rekord azon része, hogy 
"Minden legyártott Autótípusból egy-egy"
ez egy új Rekord lehet amit közösen Veletek állítunk fel először az országban.
Nem kis teljesítmény lesz ez sem ide várunk Mindenkit akinek autója van sok szeretettel, mert itt tényleg minden Gyártó, minden Modelljéből és annak Típusváltozatából ami fellelhető szükségünk lesz egy-egyre! 800 férőhelyes a parkoló jelentkezhettek bátran a regisztrációs oldalunkon!
Nem fogunk válogatni nem azért kell Regisztrálni, csak szeretnénk a helyeket szétosztani előre!
Köszönjük!

II. Guinness World Records - the most number of cars of different makes in a parade, azaz a legtöbb Gyártó egy autósrendezvényen

Erre a Rekordra kaptunk már engedélyt azaz megdönthetjük a DUBAI 2014-es Rekordot ahol 58 Autógyártót vonultattak fel egy időben, egy helyen!
Tehát ha ezt meg szeretnénk dönteni csupán csak 59 Autógyártót kell felvonultatni Nekünk!!!
Lehetetlennek tűnik ha nem fogunk össze, ha összefogunk akkor lehetséges lenne, hiszen Nekik nem volt Szoci autójuk pl.
Egy dolog van még ennek a Rekordnak a megdöntésénél, hogy az 59 autónak, ami a gyártóktól egy-egy, fel kell vonulnia egy Rendőri felvezetés mellett kb. 3km-es úton 2 autó távolságra egymástól! Ekkor teljes a Rekorddöntés!
Szóval hajrá! Sufniból elő a rég elfeledett autókkal! Gyártók 59!!!
Köszönjük!

III. Guinness World Records - the most cars of different makes in an event, azaz a legtöbb különböző autótípus egy eseményen

Ez a Rekord lenne a Magyar Rekord Világ méretű megfelelője, ennek az elfogadása még folyamatban van, de utólag is beadható kellő dokumentációval alátámasztva!
Itt is az az elv, hogy minden legyártott típusból egy-egy!
Jelentkezzetek bátran! 
Köszönjük!

Ez a három opció lesz a Rekordra, reméljük mind összejön Köszönhetően Nektek!!!

Regisztrálni nem a válogatás miatt kell, hogy mindenki értse csak azért, hogy az adott 800 autós helyet a lehető leg átláthatóbban és legjobban sikerüljön kiosztani, mert a Rendezvénynek álmodtunk meg egy kinézetet és az nagyon szeretnénk a TV, Rádió, Újságok miatt tartani, megvalósítani!

Remélem Mindenkinek tetszik az ötletünk, ha igen akkor nagyon megköszönnénk ha meghívnátok azokat akik még nem hallottak róla illetve barátokat, haverokat, csapatokat, klubokat akik szívesen eljönnének vagy még nem is hallottak róla!

Minden igényre, kérésre, kérdésre válaszolunk telefonon, vagy e-mailben vagy itt a facebookon!!!

Szép napot!

Üdv.: a Szervezők

+36704294850

REGISZTRÁCIÓS OLDAL:
http://autogeneraciok.hu/regisztracio/